0

DOBRODOŠLI

Explorer DMC

Saznajte više

Explore the beauty of

Montenegro

 

Zdravo i

Dobrodošli u Explorer DMC

Dobrodošli u Explorer DMC agenciju – agenciju koja će Vam pružiti sve što Vam je potrebno na teritoriji Crne Gore na totalno drugačiji način. Explorer DMC kreira jedinstvene sastanke, konferencije, ceremonije i događaje. Naša ambicija je da klijentima pružimo najviši kvalitet usluga kroz neobične detalje. Explorer DMC ima sve potrebne vještine, resurse i logistiku tako da možete biti sigurni da će svaka naša organizacija biti uspješna!

Pročitaj više

Za organizaciju konferencije, lansiranje proizvoda, međunarodnu konvenciju i sl, izabrali smo najbolje provajdere (hotele i restorane) i u kombinaciji sa našim idejama, vještinama, resursursima i logistikom pravimo događaje prilagođene Vašem poslu. Na taj način Explorer DMC organizuje besprekorne događaje koji omogućavaju optimalnu priliku za izgradnju odnosa između zaposlenih i klijenata, kao i priliku da se ublaži napetost od rada kroz korporativnu zabavu.

Team building incentive

Naši partneri i brojni klijenti iz kompanija širom sveta najbolji su svedoci naše profesionalnosti. Svesni smo koliko su dobri međusobni odnosi u kompaniji važni i zato se uvek trudimo da ih unapređujemo pomažući našim klijentima da otkriju njihovu kompatibilnost i radni entuzijazam na zabavan i uzbudljiv način.

Pročitaj više

Oni su izabrali nas

Naši klijenti