SASTANCI

“Meetings should be great - they're opportunities for a group of people sitting together around a table to directly communicate. That should be a good thing. And it is, but only if treated as a rare delicacy.” - Jason Fried

Dobra organizacija i logistika su neophodni za produktivan sastanak. Dobro organizovani sastanak će učiniti Vašu kompaniju produktivnijom.

Sastanci su ključne komponente za normalno funkcionisanje grupe i u zdravim organizacijama gotovo sve odluke se donose tokom sastanaka.

Mi ćemo Vam pomoći da odaberete savršenu lokaciju za sastanak i vodićemo brigu o svim detaljima kao što su ketering, audio/video podrška, dekoracija mjesta, rasporedi, prevoz i transferi, smještaj, društvene aktivnosti, izbor mjesta, muzika. Ukoliko želite da imate nesvakidašnji sastanak, da izbjegnete zatvoreni prostor i ukoliko želite da atmosveru učinite opuštenijom i primamljivijom za svoje saradnike ili klijente Explorer DMC će Vaš sastanak u prirodi organizovati na najbolji mogući način.

Naš stručni tim će biti na licu mjesta, tako da možemo osigurati da sve ide prema planiranom programu baš onako kako ste očekivali (registracija učesnika, logistika itd)…